Dynamiek Stoelmassage voor Bedrijven

Waarom stoelmassage?

Stoelmassage biedt verlichting bij klachten als gevolg van stress en RSI. Gebleken is dat het ziekteverzuim omlaag gaat wanneer uw werknemers regelmatig een stoelmassage krijgen. Vanwege de preventieve werking van een stoelmassage voorkomt u RSI-klachten. Bovendien kunnen bestaande RSI-klachten afnemen.

Stoelmassage ontspant en verlaagt het stressgevoel. Daarnaast geeft deze energie. Stoelmassage op de werkplek leidt tot positieve en duurzame resultaten. Het draagt bij aan het welzijn van de medewerker en hierdoor ook aan het succes van de organisatie als geheel.

Vitale organisatie

Door het lagere ziekteverzuim verlaagt u de kosten van de organisatie. Door een verhoogd welzijnsgevoel verbetert de onderlinge werksfeer. Wanneer uw werknemers goed in hun vel zitten leidt dit tot meer verdraagzaamheid op de werkvloer. Het concentratievermogen gaat omhoog en daarmee de accuratesse én productiviteit.

In het algemeen waarderen werknemers het wanneer u als werkgever deze persoonlijke investering ten gunste van de vitaliteit wilt doen. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij eenvitale organisatie.

Meer weten over stoelmassage op de werkvloer? Neem contact met ons op.